KunstFietsRoute Castricum op 6 en 7 juni 2020

Stop 22 - Mode maken doe je zelf

STOP 22

Mode maken doe je zelf

Locatie

De Loet 186 (achterom), Castricum

Kunstvorm

Quilts en keramiek

Dichter

Rabbige Ruub

De exposanten

Mode maken doe je zelf

Bij MODEMAKENDOEJEZELF gebeurt er meer dan alleen naailes geven. Je kunt hier alles leren met Naald en Draad, dat bewijst de expositie van quilts van Anne-Marie Smulders en Quilt-Bee cursisten.

Dit jaar hebben Anne-Marie en Marlies Stoker speciaal voor de KFR Castricum samen een kunstproject gemaakt, met als thema Natuur en Kleur. Er is een project te bewonderen in Geesterhage en er hangt er eentje in de tuin van de expositie. Op de Loet 186 laten ze zien dat keramiek en quilten heel erg goed samen gaan.

Met dit werk zet Marlies haar eerste schreden op het creatieve pad. De uitdaging van Anne-Marie om klei te combineren met stof greep Marlies met beide handen aan. Want hoe zorg je ervoor dat een luchtig dier als een libelle met lemen vleugels de zwaartekracht kan blijven trotseren?

In het atelier van MODEMAKENDOEJEZELF aan De Loet 186 achterom, en bij mooi weer ook in de tuin, exposeert Anne-Marie met haar quilts en Marlies met haar keramiek. Er hangt ook quiltwerk van de dames van de QUILTBEES Quilt-Bee. Dat levert een kleurrijk en gevarieerd schouwspel op.

www.modemakendoejezelf.nl
www.quiltbees.nl