KunstFietsRoute Castricum op 6 en 7 juni 2020

Stop 4 - Sabrina Tacci en Marina Pronk

STOP 4

Marina & Sabrina

Locatie

Van Oldenbarneveldweg 32, Bakkum

Kunstvorm

Schilderijen, beelden, foto’s en installaties

Muziek

‘All you can eat’ band met Wouter van Weers, Guido Bos, Maarten Nijman en Edo de Lang.

De exposanten

Sinds november 2017 zijn Marina & Sabrina een unieke samenwerking aangegaan op een prachtige locatie in Castricum. Elke vrijdag en een weekend in de maand staat de deur van het monumentale pand wagenwijd open en is iedereen van harte welkom. Ze maken allebei hun eigen werk, maar als ze combineren ontstaat magie. Het werk is zo verschillend maar raakt dezelfde thema’s en versterkt: bij hen is 1 + 1 veel meer dan 2. Tijdens de Kunst Fiets Route Castricum 2019 exposeren Marina & Sabrina onder het thema ‘Musica’!

Marina Pronk

Marina Pronk is fotograaf en beeldhouwer. Zij maakt beelden van diverse steensoorten en materialen en fotografeert in eigen opdracht. Ze maakt wat ze wil zien, waar ze de potentie of intensiteit in ziet die ze wil uitdragen. Creëren heeft voor Marina geen hoger doel dan haar ziel tonen en hopen dat iemand ontvangt.

www.marinafotografie.nl

Sabrina Tacci

Sabrina Tacci is schilderes, geboren en getogen in Italië. Gefascineerd door gezichten, lichamen en hun verhalen, is zij op zoek naar affiniteit en diversiteit. Sabrina schildert zoals ze is, vol passie en emotie. Met zwart, wit, rood, oranje, zilver, maakt zij een reis door de kracht en muzikaliteit van de penseelstreek.

www.sabrinatacci.net

Marina Pronk
Sabrina Tacci