Image

Stop 8

Ans, Rianne & Margreet

Ans Martens en Rianne Pluim exposeerden vorig jaar nog bij Weleda Salon Castricum maar dit jaar zijn zij te gast bij Glasatelier Bakkum.

Met dit jaar een nieuwe exposant, Margreet van Weeren met fotokunst.

Wilt u alvast een voorproefje bekijkt u dan ook de websites, van Ans en Rianne.

www.studiok-castricum.nl

www.glasatelierbakkum.nl

Ans Martens

Ans maakt handgevilte en handgeverfde kleding en accessoires van merinowol en zijde. Andere pure materialen, zoals bamboe, linnen, kokos etc. worden ook verwerkt. Tevens worden sommige artikelen met planten bedrukt (eco-printing); voor sjaals wordt gebruik gemaakt van zijde, gebreide/geweven bourrette , crêpe de Chine en ook prachtige zijdejersey. Elk werkstuk is uniek.

Rianne Pluim

Zij maakt glasobjecten. De transparantie , de helderheid, de glans maar ook de heldere en sprankelende kleuren van het glas vormen een bron van inspiratie. Het is als spelen met licht en kleur. Dit resulteert in kleurrijke en vrolijke objecten welke toch ook altijd weer een link hebben met onze prachtige natuur.

Margreet van Weeren

Margreet is creatief fotograaf. Zij maakt stillevens van bevroren bloemen. Hiervoor wordt eerst een collage gemaakt met bloemen, bladeren en natuurobjecten. Soms worden hier draperieën en inkt aan toegevoegd.

Dit geheel wordt bevroren en vervolgens wordt daar een foto van gemaakt. Hierdoor ontstaat een mystieke en verstilde sfeer.

Glasatelier Bakkum bevindt zich aan de achterzijde van Bakkummerstraat 9, te bereiken via de Poelven. Via de steeg tussen nr.7 en nr.9 komt u bij het glasatelier.