KunstFietsRoute Castricum 2024 op 1 en 2 juni

  Stop 18 Anne-Marie Smulders

  STOP 18

  Anne-Marie Smulders

  Locatie

  Burgemeester Lommenstraat 32

  1901 BG Castricum

  Kunstvorm

  Quilts

  Beelden

  Exposanten


  Anne-Marie Smulders en de Quiltbees

  Daphne Simone Luttge

  Muziek

  Anne-Marie Smulders
  en de Quiltbees

  Anne-Marie Smulders

  Bij MODEMAKENDOEJEZELF.nl gebeurt er meer dan alleen naailes geven. Je kunt hier alles leren met Naald en Draad, van je eigen kleding maken tot quilten.

  Dit bewijst de expositie van quilts van Anne-Marie Smulders en de dames van de QUILTBEES. Dat levert een kleurrijk en gevarieerd schouwspel op.

  De “QUILTBEES” zijn meiden die elke week op donderdagmiddag samenkomen om te quilten. Maar ook om met elkaar ideeën uit te wisselen en om leuke dingen te organiseren. Zo gaan we samen naar quiltbeurzen, winkels of gewoon ergens wat lekkers eten. Dit doen we al zo’n 15 jaar.

  Dit jaar werkt Anne-Marie, de juf van MODEMAKENDOEJEZELF, samen met de quiltsters van de “QUILTBEES” aan het project “KERST in JUNI” Zij hebben als team 12 maanden gewerkt aan hun prachtige kunstwerken. Waarom KERST: Kerst lapjes, 3 dozen vol, gedoneerd door een Amerikaanse oud quiltster.  Het is zeker de moeite waard om te komen kijken, dit keer op onze KERSTSHOW! Alles te zien in het leslokaal aan de Burgemeester Lommenstraat 32 en tuin.


  Daphne Simone Luttge

  Na 13 jaar een atelier gehad te hebben in Curaçao woont Daphne Simone Luttge sinds anderhalf jaar weer  in Nederland. Haar werk bestaat voornamelijk uit beelden van dieren en schilderijen met mixed media. Het materiaal waar de beelden van zijn gemaakt is een speciale samenstelling van klei, uitharders en pigmenten. De beelden zijn geschikt om binnen of buiten neer te zetten. 

  Wilt u meer informatie over de workshops die Daphne geeft komt u dan langs tijdens de dagen van onze kunstfietsroute.