KunstFietsRoute Castricum 2024 op 1 en 2 juni

  Stop 23 Studio 23

  STOP 23

  Studio 23

  Locatie

  Van Uytrechtlaan 23

  1901 JK Castricum

  Kunstvorm

  Abstracte schilderijen, objecten van perspex, objecten van (gevonden) materialen, keramiek, beelden van hardsteen

  Exposanten

  Margriet Schadee
  Saskia Wurpel
  Beelhouwgroep Perspectief
  Marion Albers

  Muziek

  Harpduo Tom Slootman en Ingele Siezenga

  Margriet Schadee

  Margriet toont haar nieuwe abstracte schilderijen geïnspireerd door natuur, mensen en haar omgeving. Kleur, ritme, sfeer en lijnenspel vind je erin terug. Bij haar objecten in perspex zijn de vormen het uitgangspunt.  margrietschadee.nl

  Saskia Wurpel

  Objecten van verschillende (gevonden) materialen van Saskia Wurpel

  Met dit materiaal en kleur probeert Saskia een -  veelal ‘licht - poëtisch gevoel tot uitdrukking te brengen. Voor verdere informatie en exposities saskiawurpel.nl

  Marion Albers

  Natuur, oude culturen, zorg om de Aarde, natuurwijsheid, spiritualiteit, meng dit alles en je krijgt de mix die Marion Albers inspireert tot het maken van haar kunst.

  Vaak gevormd uit klei, gestileerd, met de nodige symboliek, zie je deze inspiratie in haar werk terug. 


  Haar beelden zijn overwegend in naturelle kleitinten. Soms stookt ze haar werk voor een extra oer uitstraling in zaagsel. De vlammen spelen met de klei en laten er mooie sporen op achter. Buiten in de natuur exposeren heeft haar voorkeur en de tuin van Studio 23 in Bakkum is weer een heerlijke plek daarvoor. Van harte welkom!

  Houwers in Beeld

  Beelden in steen van ‘Houwers in Beeld’, de hakgroep van de zaterdagmorgen van Perspectief.

  De nieuwe beelden van het afgelopen jaar zijn weer te zien. Soms is er een onderwerp, zoals vliegen, water en soms zijn de beelden abstract. Er werd o.a. gewerkt in hardsteen, albast, springstok, serpentijn en marmer.

  Deelnemers zijn o.a. Els Waal, Maarten Geerdes, Froukje Dokter, Gert Gernans,  Carla Coenders, Joke Boerrigter en Fred Boon.