KunstFietsRoute Castricum 2023 op 3 en 4 juni

Stop 24 - Hanna Looye en Barry Pirovano

STOP 24

Hanna Looye en Barry Pirovano

Locatie

Oude Parklaan 111
Kamer 075B
1901 ZZ Castricum

U bent van harte uitgenodigd in de studio achter de oude keuken om de artworks te bekijken van Hanna Looye en Barry Pirovano.

Exposanten

Hanna Looye en Barry Pirovano

Kunstvorm

Illustraties

Muziek

DJ

Hanna Looye

Hanna Looye is een visuele verhalen verteller. Haar schilderijen en tekeningen vertellen altijd een verhaal. Dit kan een klein verhaal zijn over een vos die 's ochtends met zijn krant en koffie door het duin loopt of een stripverhaal van meerdere pagina's waarin een tuinman de Dood ontmoet. Doel bij elk schilderij of stripverhaal is dat je tijdelijk meegenomen wordt naar een wereld waar het goed vertoeven is

Image
Pagina uit de tuinman en de dood Hanna Looye

Barry Pirovano

Digitale illustraties
Je leeft 90 minuten in volle spanning, frustratie en blijdschap met een wedstrijd mee. En daarna is 't weg... Het enige dat rest zijn de momenten die je samen terughaalt. Of virale filmpjes of memes op je social media kanalen: je lacht erom en scrollt door. Om iets tastbaars te hebben, om de ongrijpbaarheid te omzeilen is Barry Pirovano de momenten die hem dierbaar zijn gaan vastleggen. Of het nu voetbal- of andere sportmomenten zijn, of muziek, films of internetmemes.

Image
Jiskefet Barry Pirovano