KunstFietsRoute Castricum 2023 op 3 en 4 juni

Stop 24 - Hanna Looye en Barry Pirovano

STOP 24

Hanna Looye en Barry Pirovano

Locatie

Oude Parklaan 111
Kamer 075B
1901 ZZ Castricum

U bent van harte uitgenodigd in de studio achter de oude keuken om de artworks te bekijken van Hanna Looye en Barry Pirovano.

Exposanten

Hanna Looye en Barry Pirovano

Kunstvorm

Artworks, Cartoons, digitale illustraties

Muziek

DJ

De exposanten

Hanna Looye

 

Digitale illustraties en schilderijen in aquarel

Digitaal of met aquarel schilderen betekent schilderen in lagen. Lagen verf, verf en inkt of lagen in Adobe Photoshop. Elk schilderij is het product van de zoektocht naar de juiste balans tussen de verschillende lagen. Deze gelaagdheid zoekt Hanna ook in de onderwerpen die ze schildert. Door een vos met kippen te combineren of een tijger met tijgerlelies creëert zij afbeeldingen die meer zijn dan de combinatie van de verschillende beelden en die hopelijk een nieuwe blik bieden op het bekende.

Tijgerlelies

Barry Pirovano

Digitale illustraties
Je leeft 90 minuten in volle spanning, frustratie en blijdschap met een wedstrijd mee. En daarna is 't weg... Het enige dat rest zijn de momenten die je samen terughaalt. Of virale filmpjes of memes op je social media kanalen: je lacht erom en scrollt door. Om iets tastbaars te hebben, om de ongrijpbaarheid te omzeilen is Barry Pirovano de momenten die hem dierbaar zijn gaan vastleggen. Of het nu voetbal- of andere sportmomenten zijn, of muziek, films of internetmemes.

Een goed stel

Travolta meme