KunstFietsRoute Castricum 2023 op 3 en 4 juni

Stop 13 - Anne-Marie Smulders en de Quiltbees

STOP 13

Anne-Marie Smulders en de Quiltbees

Locatie

Burgemeester Lommenstraat 32
1902 BG Castricum

Kunstvorm

Quilten

MODEMAKENDOEJEZELF

Bij MODEMAKENDOEJEZELF gebeurt er meer dan alleen naailes geven: je kunt hier alles leren met Naald en Draad, van je eigen kleding maken, breien, haken en natuurlijk quilten!

Dit bewijst de expositie van quilts van Anne Marie Smulders en de dames van de QUILTBEES. Dat levert een kleurrijk en gevarieerd schouwspel op.

 

De “QUILTBEES” zijn meiden die elke week op de maandag- of donderdagmiddag samen komen om te quilten. Maar ook om met elkaar ideeën uit te wisselen en om  leuke dingen te organiseren. Zo gaan we samen naar quiltbeurzen, winkels of gewoon ergens wat lekkers eten. Dit doen we al zo’n 14 jaar.

 

Dit jaar werkt Anne Marie, de juf van MODEMAKENDOEJEZELF, samen met de quiltsters van de “QUILTBEES” aan het project “Het dorpshart”. Wij hebben als team 8 maanden gewerkt aan een prachtige kunstwerken: Het dorpshart, in alle kleuren en met verschillende verhalen. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken. Er komt 1 samenwerkingsproject te hangen in Geesterhage en 1 project in het leslokaal aan de Burgemeester Lommenstraat 32. 

Image